Mail info@berger-deurtechniek.nl
of bel ons op +31 (0) 413 210989

Logo Berger Deurtechniek
Bekijk de andere merken:
Downloads:

Easy. Easier. Mhouse!

Garagedeuren van de GaragedeurDiscounter kunnen eventueel geleverd worden met een elektrische aandrijving van Mhouse. Mhouse heeft een zeer geavanceerd gamma en verenigt hierbij de complete functies, het gemak van installeren en gebruiken als ook de mogelijkheid om te combineren met andere toepassingen.

De GD0 is voorgemonteerd, voor een vlugge installatie in eender welke ruimte en met een 180° oriënteerbare motor!

Druk op één knop en Mhouse doet de rest

Bij het eerst commando zal de zelfprogrammatie op zoek gaan naar de aangesloten accessoires en zullen de eindelopen automatisch gevonden worden: zelf hoeft men niets meer te doen. Alle nodige functies, gemakkelijk te selecteren en te activeren: een trage of snelle beweging, voetgangersdoorgang... één enkel commando volstaat.

De Mhouse GD0 heeft een verzorgd en ergonomisch design, handig en altijd herkenbaar. Bij Mhouse is er de wil om naar perfectie te streven en dit met oog voor het kleinste detail: vernieuwende technologie, kwaliteit van materialen, verzorgde afwerking.

Easy Connection System: minder is beter

De vernieuwende bustechnologie, ECSbus, geeft de mogelijkheid om alle veiligheidsaccessoires met slechts twee draadjes te verbinden. De bustechnologie zorgt zowel voor de voeding als voor de signaaloverdracht. Om alle risico’s te vermijden heeft de ECSbus geen polariteit waardoor men zich niet kan vergissen bij het aansluiten. Verder heeft het gebruik van dit systeem tot gevolg dat er veel minder bekabeling nodig is en dat het op elk moment mogelijk is om accessoires te verwijderen of toe te voegen, door slechts twee aansluitingen te doen.

De Mhouse ECS-bustechnologie voldoet aan de lopende standaarden uit de domoticasector.